torsdag, april 30, 2009

Barnestrik

Ikke strik til børn, men strik af børn.
I lørdags havde jeg et par børnepinde og en rest Noro garn med til en 4-årig, der har været Meget Interesseret i at strikke de sidste par gange, jeg har set hende. Hun fik lov at sidde på skødet, og vi kom i gang med at strikke. Der var pauser, og hun bekendtgjorde på et tidspunkt at 'det er lettere at hoppe på hoppebold end at strikke'.
Det tror jeg er helt rigtigt, når man er 4. For mit eget vedkommende er det efterhånden mere farligt at hoppe på hoppebold...

3 kommentarer:

 1. høhø....vi har også hoppebold....og du har ret - det er efterhånden udfordrende, men også ret skægt at tumle rundt med sådan en. Jeg har også en 4-årig, der viser strik-interesse (gad vide hvor hun har det fra?).
  :-) Britt

  SvarSlet
 2. Altså min 4-årige har både strikketøj og eget stash. Hun skal fortsat hjælpes lidt med selv strikningen, men ikke med at samle garn til sig. Det klarer hun helt selv (gad vide hvor hun har det fra?).

  SvarSlet
 3. Godmorgen de damer :-)
  Rart at høre, at der er 4-årige med sunde interesser. Da det ikke er min datter, har jeg været lidt bekymret for om det var for tidligt. Ha' en skøn og solbeskinnet dag.

  SvarSlet