mandag, maj 04, 2009

Kære dagbog ...

Igen skete det, at vi sad så længe over aftensmaden søndag at vi kunne gå direkte i seng efter en gang oprydning -> ingen opdatering af bloggen, som det ellers var planlagt.

Det kan godt tage 1½ time at få guffet sig gennem maden og det går ikke hurtigere af at vi fredag tog hul på en flaske tawny portvin til gæsterne, så vi nu har en rest. Den bør drikkes indenfor 1-2 uger, så vi nyder den som dessert de næste par dage. Mmmm. Søndagsmiddagen var grillede asparges, bagt laks med langtidsbagte tomater og hjemmebagt brød samt rababerkompot med græsk yoghurt. Forår, kom an. I dag spiser vi vist bare rester, det skal gå lidt stærkt.

En hurtig statusrapport kan meddele at der stadig strikkes. FLS er ved at gå ind i en afgørende fase og Sonnet, på de nye KnitPro pinde, er godt igang. Den tegner godt, det lidt løse Rowan Chunky garn får en god fast struktur på pind 5. Jeg skal lære hvor meget skruedelen skal strammes, jeg synes at jeg sidder og skruer efter ved hveranden omgang.

Der er genetableret adgang til hemsen og den nye hemsetrappe blev flot indviet i fredags. Mere om det senere, sammen med den dramatiske beretning om modelflyets forlis i toppen af tjørnebusken. Det er kommet fri igen, om det stadig er funktionsdygtigt er der ingen opdateret rapport om.

3 kommentarer:

 1. Det lyder da som en skøn aften!
  Bruger du den der lille metal-pind til at stramme med? Så skruer de sig nemlig ikke op, mens man strikker.
  :-) Britt

  SvarSlet
 2. Næste gang bliver gæsterne og sover, så bliver der nok ikke så meget port til overs.

  Afventer flyets nærmere skæbne, piloten (navigatøren?) ligger trods forliset stadig højt i meningsmålingerne blandt tilfældigt udvalgte 4-7årige.

  SvarSlet
 3. Det var skam også dejligt. Jeg er en heldig kartoffel.
  @ Britt Jo, det gør jeg. Måske skal jeg bare stramme lidt hårdere
  @ Lise - det vil være en fornøjelse :-)

  SvarSlet