mandag, april 13, 2009

og strikkeprojekterne

På falderebet i påsken regner jeg med at starte et lille skyggestrikkeprojekt, omend i noget islandsk pladegarn i gråt og hvidt. Jeg er beredt og har indkøbt maskemarkører.
I påsken er det blevet til en strikkeprøve på dobbeltstrik, forklædt som grydelapper. Vejledningen fandt jeg hos BenteFakta: 52 g tykt bomuldsgarn (Hjertegarn Mexico, ældgammelt fra lageret).
P 4½ Addi Lace
Eget mønster. På den nederste lap er der flere helt ensfarvede rækker. Det synes jeg blev lidt løst, så derfor er der stribemønster på alle rækker, undtagen de tre øverste og nederste. Der er lukket af med det, som Bente kalder lukket aflukning, med en lille modifikation. Den første aflukningsmaske er kun strikket enkelt, for at få maskerne til at ligge mere naturligt for en aflukning i ret.
Hot: Tjooo, selve strikkeprøven er i kradse farver, og ikke det skønneste jeg har begået. De opfylder en grydelaps fornemste egenskab, at have en vis tykkelse og teknikken er sjov (hot).

Kærestens vest har fået den sidste finish, en lynlås og er nu klar til brug.Første skud på montering af lynlås var ikke vellykket, lynlåsen var for lang, men jeg skulle jo absolut prøve... Det kostede også en nål på symaskinen :-(
Efter at have skulet lidt til resultatet blev det pillet op, og jeg købte en ny lynlås. Denne gang er det gået bedre med mig og symaskinen.

2 kommentarer:

  1. YES endnu en, der monterer lynlåse vha symaskinen :-D

    Lækker vest til kæresten, der forhåbentlig sætter pris på den.

    p.s. Tak for grinet i forgående post.

    SvarSlet
  2. yep :-) & tak skal du ha'. Dejligt at høre.

    SvarSlet