fredag, marts 13, 2009

Uha, den er farlig

Bente Geil har opdateret sin hjemmeside og det er skrækkeligt let at købe ind. Det er allerede eksekveret, faktisk så meget at der er ankommet en pakke med ialt 4,5 km Silkeuld - også kaldet 10 nøgler grønt og 8 nøgler lyng. Det grønne skal være til Kæresten, det klær' ham godt og det lilla bliver nok til mig. Måske en Cobblestone eller noget lignende rustikt til ham.
Special feature- jeg er blevet venner med David fra Australien i Ravelry - dvs. der findes mænd derinde i strikkeuniverset. David er leverandør til den Polwarth uld fra Soctopus, der ligger og venter på at blive spundet. Flere af hans værker kan ses her.
Jeg må hellere komme igang med at strikke! ledsaget af Putte og John fra Ned til hundene som lydbog. Den kan absolut anbefales, eneste problem er at jeg kommer til at længes efter et hvil på deres sofa. Det lyder som et rigtig godt sted, hjemme hos Putte og John.

2 kommentarer:

  1. Mmmmmums polwarth - det er meget bedre end merino. Lækre sager fra Bente Geil. Hvad skal du have af den lilla?
    Eller er du bare ved at hamstre lilla til onde tider, hvor moden dikterer, at lilla er yt?

    SvarSlet
  2. Det vides ikke endnu hvad den lilla skal gå til :-) Hvis det bliver så onde tider for de farveglade må næste skridt i fiberfascinationen være at lære at farve garn.

    SvarSlet