mandag, marts 16, 2009

Netabstinenser

Juhu, endelig netadgang igen og en pc i hånden. Weekenden har været travlt optaget af aktiviteter i det virkelige liv. Incl. en del strik, så det kommer der en særskilt post om senere på dagen.
Lørdag var jeg både tidligt til frisør og derefter til læseklub på Sjælland, det sidste var hyggeligt som altid. En ret speciel bog, én karakteriserede den som 'vild'. Charlotte Inuk - Store dyr, om studier og studiekrise, kærlighedsliv og forskellen på produktionsdyr og kæledyr. Incl. nogle skarpe udsagn om den menneskeliggørelse vi lægger ned over kæledyrene, hvilket nok ikke altid er til deres eget bedste.
Søndag sov vi længe. Vi har nemlig fået mørklægningsgardiner i soveværelset, De blev meget aktuelle da vi passerede fuldmåne for nylig samtidig med at det var klart vejr og vi har to store vinduer fra gulv til loft i soveværelset. Nu kan det blive rigtig dejligt mørkt i soveværelset, meget belejligt når vi nu går de lyse morgener i møde.
Derefter tog vi til København, sagde hej til familien og var til koncert i DRs studie 1 - Koncerthuset. Der mangler endnu noget finish uden om salen og retningslinjerne for at finde vej til rette plads kan konkurrere med nummersystemet i Fru Kvists kvarter (dvs. umuligt at gennemskue), men salen er FLOT, i varme mættede farver. Orange er stort i Koncerthuset. Opbygningen med tilskuere hele vejen rundt om orkesterpladsen og i mange forskudte plan giver en interessant fornemmelse af en stenhule eller grotte og det virker meget intimt end det skulle være muligt for en sal til 1800 mennesker. Vi flyttede os efter pausen, hvor vi fik chancen for at sidde og se direkte ned på pianisten og klaviaturet, det var vældig spændende at opleve.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar