søndag, marts 08, 2009

En masse i gang og intet færdigt

Overskriften gælder strikkeriet og en del af forklaringen er at hele lørdag var dedikeret til genopsætning af vores bogreol. Det tager sin tid at sortere og sætte 15 hyldemeter bøger op, især når nogen af dem skal kigges lidt i undervejs. Nu er de på plads og det skønt at få stuens sjæl tilbage. Den tomme reol virkede som et meget stort fremmedlegeme i stuen, men med alle bøgerne i kender vi hinanden igen.
Undervejs blev det til lidt sorteren, så sidegevinsten er at der er ca. 15% ledig plads i reolen lige nu. Det er luksus i forhold til at jeg det sidste årstid nærmest har skullet have en skruetvinge frem for at få presset en ny bog ind. De frasorterede er ikke ude, det er jo gode bøger, så de skal evalueres i forhold til en ny gæsteværelsesreol. I stuen bor nu mest klassikere og god hyggelæsning - hele Kommisær Morse-serien, P.D. James, Sjowall & Wahloö.

Strikkeriet:
Kærestens strømper er i fremgang, denne uge har jeg kun været i DK, så det er blevet til strikketid på metalpindene.Desuden er der kommet gang i en vest til ham - p.7 og tykt merinogarn bliver hurtigt til noget. Endelig er der også gode fremskridt på Selbu-huen. Den underlige 'kasten' med garnet i højre hånd er ikke helt så underlig længere.Bagsiden er bestemt ok, der er ingen tråde, der er længere end to masker. Det giver en dejlig kompakt struktur i arbejdet, som kan være vældig godt til en hue i det blæsende danske klima.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar