søndag, marts 01, 2009

Sokkegarn i luksusudgave

Der er et eller andet med sokker i øjeblikket. Måske fordi det er et overskueligt strikketøj og jeg har set så mange spændende mønstre med huller eller snoninger. Desuden giver sokkestrikning et ret hurtigt resultat og dækker et reelt behov.

Brugt fra lageret må justeres ned med de 2 bundter, der kom med hjem fra London. Det vejer ialt 205 g.
Bearfoot Mountain, strømpegarn med uld (superwash), mohair og lidt nylon. Superfede farver i varianten Mystic Lake, i et spænd fra rust over en række blå nuancer (incl. 80'er farven koboltblå) til nogle lilla nuancer til afrundingen.
Der kom også et bundt lilla garn med hjem. Uden navneskilt, så jeg har gættet og nærstuderet bonen. Bedste bud er et cashmere/merino mix, igen med en lille smule nylon. Der er mere på bonen...
Min første egne håndten og 100 g Bluefaced Leicester til at spinde. Det er ikke blevet viklet ud endnu, det ligger bare og ser forårsagtigt ud. Jeg skal lige overvinde mig selv og ha' lidt tid i fred og ro til at komme i gang. Det bliver spændende, jeg glæder mig til at prøve og se hvad der kommer ud af anstrengelserne. De 100 g spindefibre kører i en lagerkategori for sig, kaldet 'fårehår'.

5 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se dine bestræbelser på håndtenen, jeg har også en til at ligge, men det er faktisk ikke lykkedes mig endnu bare at få garnet til at sidde fast, for ikke at tale om spinderiet :)

  SvarSlet
 2. Yyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeesss du gik i fælden. Velkommen i klubben
  - Spindefibre isolerer vældig godt,

  Mountain Colors er virkelig lækkert og varmt. Glæd dig.

  p.s. Sig til, hvis du vil have timer på håndten :-D

  SvarSlet
 3. @ Tineke - du er ikke den eneste, der glæder dig.. Ulla startede for mig første gang og jeg har noget, jeg skal ha' læst på
  @ Ulla - ja, det tror jeg. Kæresten går og taler om får. I morgen får jeg postet om den pakke med fibre, som jeg fik i går, og ja, tak, jeg har helt sikkert brug for timer om 2-ply og oversættelser

  SvarSlet
 4. Sikke nogle dejlige fibre du har fået dig med hjem... At spinde har jeg ikke fået mod på, tror det kunne blive omfattende...men måske også noget med tålmodighed?

  SvarSlet
 5. Godt jeg ikke er typen, der siger "hvad sagde jeg"!

  SvarSlet