søndag, august 17, 2014

Nåede det lige..

På en dag med heldagsregn, og på bagkanten af sommerferien lykkedes det mig at få afsluttet et af strikkeprojekterne.
Et par helt almindelige 2 r / 2 vr sokker til Kæresten, i anledning af at sokkesæsonen for alvor er ved at starte. Vi har også haft tændt op i brændeovnen her hen på eftermiddagen, både fordi der lige var brug for at sende lidt varme ind i huset, og fordi det er så hyggeligt med ovnen der står og knitrer.
Regnvejrsdagen er stort set brugt til læsning, kombineret med færdigstrik af disse:
Mønster - tja. 80 m i opslag, klaphæl, asymmetrisk tå. Hovedparten af indtagning til tå er i den ene side, og der er 2 x 16 masker i aflukningen.
Garn: Et nøgle Mayflower Divine (enkelttrådet strømpegarn). Det blev brugt op på nær et par meter, så tæt løb. Som det kan ses, er rapporterne ikke 100% ens, mest udpræget i tåen hvor der på det sidste par var et brud på garnet, så der simpelthen mangler en mørk blå sektion. Det enkelttrådede garn giver en fin ulden sok, men er lidt slem til at splitte. Det er ikke blevet et yndlingsgarn, trods de fine farver. Jeg har et nøgle mere i 'mine' farver, dog.
Pind: 2,25 mm Addi Turbo Lace rundpind (100 cm, importeret fra udlandet). Glimrende pinde, ganske spidse, så jeg var nødt til at tage et plaster på højre pegefinger. Af og til rammer spidsen under neglen, og det gør forbistret ondt. Det værste er, at det virker som om det kommer i stimer...
Fin, fleksibel wire, der er dog en af samlingerne der er lidt ujævn. Det bliver nok en af yndlingspindene til sokkestrik, næste eksperiment må blive to på én pind.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar