torsdag, oktober 02, 2008

Yndlingsbarnebarnet

Sidste uges største begivenhed var, trods alt, ikke strikkefestivallen, men at se Oliver blive døbt.
Det foregik i Årre kirke, hvor de havde været søde at sørge for varmt vand i kanden.Han er en rigtig sød baby, 3½ måned gammel og opførte sig helt igennem eksemplarisk. Begge familier var samlet og der var tre oldeforældre til stede. Den fjerde nulevende olde(far) var desværre på sygehuset. Efter dåben var alle til middag på den lokale kro, som er nyistandsat og vældig fin. Her skiftede den unge mand fra familiedåbskjolen, med blåt foer, til lidt mere praktisk tøj. Selv om han ser kvik ud var det dog far og mor, der pakkede gaver ud, for han blev selvfølgelig godt begavet. Masser af bøger og legesager, for eksempel.Han er klar til at se på verden, med lidt støtte om livet.
Det varer heller ikke længe, så har han fundet ud af, hvad en pegefinger kan bruges til. Farfar har hjulpet lidt, men i princippet er dette (nedenfor) Olivers eget første foto. Han skal nok øve sig lidt, men man er vel ud af en fotograferende familie - nu 4. generation.

2 kommentarer:

  1. Han er godt nok dygtig, ham Drenge-Oliver! Må man lige indskyde, at det er helt uhyggeligt som den stolte fader ligner den stolte farfar på billedet?

    SvarSlet
  2. Jah - æblet er ikke faldet så langt fra stammen og mon ikke den lille lægger sig i sporet. Nu er han i hvert fald blevet behørigt registreret i Wichmann-slægtsbogen :-)

    SvarSlet