tirsdag, oktober 28, 2008

Symaskinen on tour

Corsaen AKA symaskinen har for en gangs skyld sat hjulene udenfor Jylland. Anledningen er det sædvanlige logistikpuslespil med at få arbejde og privatliv til at gå op i en højere enhed, uden at skulle gå for meget på kompromis med de basale behov - søvn & mad. Godt vi har to biler, så den ene kan tage den sædvanlige hverdagstur hjem - arbejde, mens den anden slår sig løs.

Efteråret ligger også og lurer, så jeg vil gøre en del for at undgå den næsten årlige efterårsforkølelse. Den plejer at have sammenhæng med for lange dage og for lidt søvn, men jeg har et spinkelt håb om at snyde den de næste 14 dage. Det kræver så lidt logistik, madplaner osv.
Robert, den slyngel, har allerede haft sin efterårssvækkelse, så vi må selv støvsuge i øjeblikket mens den er til eftersyn. Børsterne kørte ikke rundt og det er en stor fejl, når støvsugningen reelt er en kombination af fejning og let sugning. Det er skidt at undvære ham netop som sæsonen for fyring i brændeovnen tager fart, så jeg håber at han snart kommer hjem igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar