lørdag, marts 08, 2014

TGIF - hov?!

Sørme, allerede lørdag formiddag.
Det er begyndt at gå stærkt igen på arbejdet - og det passer mig trods alt bedst. Også uanset at det går lidt ud over fremdriften på Kærestens halstørklæde. Nu er foråret på vej, så mon ikke jeg når det inden det bliver sæson igen.
Jeg er godt tilfreds med mønsteret - ægte vendbart og utroligt nemt at huske. Det giver en fin struktur og volumen, uden at sluge så meget garn som fx patent. Ikke at garnmangel er et stort problem her på matriklen, men alligevel.

Desuden er jeg blevet færdig med broderidelen af den nye mobiltaske, og mangler kun monteringen af foret. Hørgarnet er utroligt flot og blankt. Denne version har to sting mere i hver side, så bliver der lidt bedre plads til adgangskort eller måske begge telefoner.


2 kommentarer:

 1. Fin mobiltaske, jeg burde sy en til min og nøglekortet. Hov et grønt tærklæde til kæresten, er det ikke en ny nuance?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg kan godt anbefale konceptet og fru Zippe / Birthe Larsen har adskillige fine. De er hurtigt syet.
   Vel egentlig en gammel nuance, støvet lime. Fra den tid, hvor Geilsk uld/bomuld var totrådet. Har ligget længe på lageret og ventet på rette projekt (og passer til ham)

   Slet