mandag, marts 03, 2014

Ny gadget .. af en slags

Nogen gange er det næsten for nemt at lokke med sig selv, som notorisk nysgerring. Tilsat en næsten barnlig fornøjelse ved nye dimser, så betyder det at der med mellemrum laves nye investeringer. Denne gang i en gadget der bogstaveligt talt er helt nede på jorden i forhold til forrige indlæg.
I weekend blev der gjort lidt mere rent end en gennemsnitsweekend, fordi nogen havde investeret i nyt rengøringsudstyr. Der ligger en specialbutik for rengøringsudstyr i Vejle - når man kalder sin butik Støvsugercentralen, så er der ubetinget tale om en specialbutik. Jeg synes det er dybt fascinerende, med alle de specielle ting der kan fås, og holder af at snuse rundt i den slags butikker.
Det skulle egentlig kun være et almindeligt kosteskaft, og det fik jeg også. I tillæg blev det til en ny gulvmoppe, med et drejehoved og en speciel vridespand. Sidstnævnte i en plastkvalitet, jeg ikke tror kan slides op, den vejer voldsomt meget mere end en almindelig gulvspand. Tilsat et par flasker specialsæbe var det jo logisk, at det skulle afprøves. Så der blev vasket gulv!
Systemet virker yderst effektivt, kan jeg bekræfte - og der er bestemt en charme ved at kunne vaske gulv uden at få våde hænder. Største udfordring var at få brokket den store, og klumpet formede spand ind i rengøringsskabet efterfølgende.

4 kommentarer:

 1. Ja der er fordele og ulemper. Det er selvfølgelig fint med et godt gulvaske system der virker, men en ulempe med en tung og stor spand.
  Jeg faldt på et tidspunkt for en grøntsagsdims på TV shop, nicer dicer. Den snitter og laver tern og skiver upåklageligt, men er et mareridt at gøre ren og så fylder den op i skabet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, ja. Nogen gange skal man virkelig passe på ikke at falde for dimser. Det uanset, om det er en smart strikketing eller andet. Håber du får den brugt alligevel.
   Jeg bruger mit mandolinjern en del, men lidt i perioder.

   Slet
 2. Hey du er velkommen til at afprøve systemet på mine trægulve :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. :-)
   Jeg skal ringe, hvis jeg får en ubændig trang!

   Slet