mandag, marts 24, 2014

Strikkekurven

Hmm - Hokkaido-kjolen får næsten al strikketid, kun Kærestens halstørklæde bliver også rørt.
Resten føler sig lidt overset, men fik dog lov at komme frem i lyset i går.
 Det omtalte halstørklæde. Nu begyndt på 2. nøgle af 4. Estimatet siger en forventet længde på lidt over 2 m.
Et estisk sjal (in spe). Beklager Strikkeforsker - det er ikke kommet videre siden efterårets introduktion til estisk strik, der er kommet kjole, fåretæppe og nupper i vejen. Egentligt yndigt, når det nu bliver fundet frem, og jeg har en plan med det, så på et tidspunkt skal jeg have kastet mig ud i nuppe-strikken.  
Evighedsprojektet - Viajante. Det er snart halvt færdigt og kommer frem ved festlige lejligheder / nær hjernedødt strik. Speciel facon, som er ved at blive ret bredt. Der er ca. 100 g igen inden det er tid til kantborten. Ok projekt uden at være spændende. Det estiske sjal leger en dårlig udgave af linselus og har sneget sig med igen.
Sidst fåretæppet, som ikke rigtig er kommet videre. Jeg mangler at tage mig sammen og få forbedret min fair isle teknik. 
Den skarpe vil bemærke, at der ikke er strømper i gang. Det er der en simpel årsag til, nemlig halstørklædet. Når det bliver så stort, at det ikke længere er et velegnet taskeprojekt, så kommer der igen gang i sokkestrikken. Senest.

2 kommentarer:

  1. Fine små projekter du er i gang med. Jeg glæder mig til at se dem alle, især kjolen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak - ja, det kunne være meget værre mht. UFO'er (og det kan det hurtigt blive :-) ).

      Slet