onsdag, juni 01, 2011

Knapper

Knapper er en væsentlig del af finish på de mange timers arbejde med strikkepindene. Forleden, udstationeret i Kbh. og på vej forbi Speich Design i Lyngby 'kom jeg til' at gå ind, og kom ud med en samling små bilknapper. Super fine, lige til en trøje til en dreng (eller bilglad mand).

På jagt efter knapper til Vanilla blev en af Kærestens skjorter pelset. Den havde et lille bitte hul, som undskyldning. Nu får han nervøse trækninger, når jeg nævner at skjorter er godt stof til patchwork! 
Der var en anden samling af knapper i skuffen, og Vanilla er nu blevet udstyret med 3 x 2 knapper i forskellige nuancer af grå og grå-lilla. Diskret spræl(?).

3 kommentarer:

 1. Hamiltonknapper er så fine, det er Vanilla også. Patchwork i skjorter lyder spændende, han må da set det som et oplagt chance til at udskifte garderoben.

  SvarSlet
 2. Jeg er imponeret over håndværket i Hamiltonknapperne.
  Kæresten synes ikke det er sjovt at købe tøj, så nej :-) Det er ikke en god udskyldning.

  SvarSlet
 3. Sikke en flot cardigan du har lavet, og fine vandrette masker.
  Jeg er ikke kommet længere end til en strikkeprøve, og må konstatere, at jeg vist skal øve mig lidt før det fungerer med de vandrette masker :-) (når jeg strikker det, ser det ud som om jeg laver et hulmønster, så der er noget der skal forbedres )

  SvarSlet