søndag, august 01, 2010

Fri leg

Bølle er blevet hentet hos familien Kvist. Bølle og Yngste bliver nok aldrig enige om det var bamsesnigeri for at komme med på ferie eller en simpel bamsenapning.
Under alle omstændigheder har Bølle tilbragt en uge indpakket i dyner på Billund Lufthavns parkeringsplads og derefter nogle uger hos vennerne. Nu er han hjemme igen, og meget imponeret over hvad Kæresten har nået at bygge i hans fravær. Lego-tårnet har måtte lade livet for at aflevere et par klodser til andre byggeprojekter og der står en hel stribe af færdigbyggede modeller, små mænd etc. stillet op på række til parade. 
På turen til Fyn til familien Kvist lagde vi vejen forbi Johannes Larsen museet i Kerteminde. Dejligt mindre museum, og en interessant udstilling om Fritz Syberg, hvor der var lejlighed til at følge kunstnerens udviklingsforløb. Der var både akvareltegninger med de fineste tuschstreger og store billeder malet med den brede pensel, og hvor valget af farver var afgørende for maleriet.
Trods de udmærkede malerier var den største oplevelse for mig at se Larsens villa, med blåmalet køkken, vægmalerier, gammelt badeværelse og i det hele taget et kig tilbage. Det mindede mig en del om min afdøde farmor og ikke mindst hendes brors hjem, og museet er så tilpas lille og hjemligt at det næsten føles som at besøge en ældre slægtning. Fint oplevelse, også for børn over den værste pille-alder.
Hjemme igen har jeg også leget:
Den lille kemiker har været i gang med uld og farvestoffer. Det er snart tørt og klart til rokken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar