onsdag, juli 28, 2010

Sommerferiebørn

Sommerferien har bragt fødselsdag samt feriebørn. Som sidste år var der kajaksejlads på programmet og de to små er her på vej, behørigt iført svømme- og redningsvest. Der er tang på bunden...
I år kunne vi komme ud at sejle alle fire på én gang og det var solskin, så det var fint. Det var også lidt bedre badevejr end sidste år, selv om der var tang. Denne blogejer var for eksempel ude at svømme, og det sker kun når vandet er varmt.
Hjemme igen byggede vi lego, hvor Belville, med heste, dukker og pastelfarverne er et stort hit. Der blev også bygget et mægtigt højt tårn af de mere traditionelle klodser. Det startede med at tårnet skulle være højere end mindste niece, og det endte med at være højere end den højeste af os.
Det står endnu, to dage efter at det blev bygget, og Kæresten har brugt en del sommerferietimer på at sortere (og bygge) Lego.
Efter to dage med sejlads, lego, madlavning og lidt anderledes mad end hjemme var oplevelseskontoen ved at være fuld for niecerne, og det var dejligt at se mor igen. Jeg tror at der var mindst én, der sov i bilen på vej hjem.
Alle husets bamser var glade for at få barnebesøg, for de slap ud af posen og skyndte sig straks at hoppe op i sengen. Vi mangler stadig Bølle, som er taget på ferie.
Der er to ugers ferie endnu, og selv om vejrudsigten er blandet (=typisk dansk sommer), så har vi masser af ting og sager at pusle med. I dag har været en rigtig feriedag med afslapning og ro på. Dagen har bragt brødbagning, vasketøj, strik af en halv sok, læsning, tre kander the osv. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar