mandag, august 23, 2010

På kanten af sidste panel

Weekenden har bragt (sol, som det antydes på billedet) en masse tøjvask, for at udnytte tørrevejret, den almindelige rengøring, som sjovt nok også er noget mere interessant i godt vejr og lidt havearbejde. Efterhånden er der igen begyndelsen til en have, hvor vi blandt andet har været ude med saksen for hos naboen at hente nogle stiklinger in spe af en meget sjov frugtbusk, som han har. Det beskrives bedst som en krydsning mellem solbær og stikkelsbær. Nu står der en stribe grene i jorden, og jeg håber nogle af dem slår rod.
I haven har råen to kid med sig. Nogle dage er de bare på gennemfart, og napper et par blade undervejs, andre dage (som søndag aften) er der løbe-, springe- og stangeøvelser for de små. Mor rå står med ophøjet ro og vifter med ørerne imens.
Behøver jeg sige at fornyelse af dyrehegnet også står på listen, for at beskytte de nye jordbærplanter og alt det andet, som vi pusler med?
Der blev også tid til strik på terrassen, noget må gøres, når nu garnet bliver ved med at vælte ind på matriklen, som for eksempel Geilsk tyk uld (jeg var med på et kanontilbud, 10 kr/nøgle) og nu lilla strømpegarn til strømper til de to niecer. Jeg lavede en strategisk brøler og lod kæresten pakke lørdagens indkøb ud, og blev afsløret. Pokkers :-) Så der skal også strikkes noget, og nu er jeg på kanten af sidste panel på den lille sorte mørkegrå.
Den er kommet over på en større pind, og prøvet på. Den er lige præcis så lang (eller kort) at den ser absolut tåbelig ud, så kort så kun en 16-årig vil vove sig udenfor hjemmet i den, og så bred at den 16-årige ALDRIG ville gå udenfor en dør i den. Så der er et billede uden fyld.

Det betyder at der ikke kommer flere udtagninger i det sidste panel, at jeg kan konstatere at overdelen passer smukt, men er lidt kortere end jeg havde forventet og at ét panel + kant ser ud til at komme til at passe fint, med en længde lige over knæet.
Kjolen er suuuperblød, så der er chance for at undgå 'anstrengt smil og sidde lidt uroligt på stolen' situationen, som kan forekomme med uldbeklædning, og så kommer en øvelse med at undgå en tydelig kontorbag efter at have siddet i længere tid. Jeg satser på et underskørt.
Der udestår en beslutning om ærmer, og det kommer nok ikke før værket er helt færdig. Næste weekend står der et par timers biltur på programmet, med gode chancer for at komme et stykke videre.

2 kommentarer:

  1. Det lyder til en at være en hyggelig søndag. Misunder dig dyrelivet :-)
    Den er fin, kan godt følge dig i det med kjolelængder.

    SvarSlet
  2. Bestemt, og de firbenede er jo søde, selv om de er hårde ved buskene :-)
    Tak! Jeg er så skævbenet, at det helt korte simpelthen ikke er godt.

    SvarSlet