tirsdag, august 03, 2010

Sommerferiebarn (2)

Sommerferien i år står i barnets tegn, nogen er rykket ind på længerevarende visit, andre kommer på ferieophold i et par dage. Nu yndlingsbarnebarnet, som lagde hårdt ud med at vågne kl. 5, hvor han kunne beroliges med en sut. Det holdt et stykke tid, men så var det altså stå op tid. Med ham leges der med Duplo, det passer bedst til de to-årige fingre. Vi har også været på biblioteket, hvor de havde en legebus.
Stor bus til lille fyr, som var nødt til at sidde på kanten af sædet for at nå rattet. Han er også helt med på at hornet plejer at sidde midt i rattet, så heldigt at biblioteket har valgt en mere lydsvag model. Vejen var mægtig snoet og der blev drejet godt på rattet mens han kørte. Der blev tid til at låne en enkelt bog, og farfar nåede at hente endnu et par stykker, mens vi kørte legebus frem og tilbage. Stor succes. I dag har vi været ude i kajakkerne alle tre. Det var fint vejr, med kun lidt blæst, så vi slap for at blive våde.
Nu sover han til middag, og farfar har foreslået at der skal bages chokoladesmåkager, efter en gammel Kille Enna-opskrift (Mit solskinskøkken). Halv portion af kagerne er passende til os, nødderne kan erstattes af havregryn og der er guf på kort tid, når jeg får lettet rumpen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar