onsdag, august 31, 2011

Ouch

Venstre overarm er øm. Ikke slemt, den kan bare mærkes.
Årsagen, ja, den er, at der i går kom to kegler garn fra Helle, én i en dejlig orange (brændt orange), og én i en aldeles skøn varm og mørk rød. Bokhasa. Det var jeg straks nødt til at få vundet op i fed, og vasket, så jeg kan komme i gang med næste projekt. Uden vask, synes jeg at strikkeoplevelsen kan blive lidt fedtet og kløende. Så frem med garnvinden, som sættes på en dør, og så har jeg rullet 2 x 500 g Supersoft af keglerne. Det er ca. 5700 m, og en del omgange på garnvinden, drevet af den (nu ømme) venstre arm. Det tog ca. en time, dagens fitness-øvelse efter princippet lille og intensiv belastning.  
Sammen med noget rustfarvet Tvinni og lidt rester fra et gammelt Fasset-projekt skal det blive til en poncho, denne gang til mig selv. For at få lidt sjov ud af farveskiftene, planlægger jeg at deltage i en konceptstrik-KAL (fælles strikkeprojekt).
Konceptet i mit projekt skal være, at der udskiftes en farve, hver gang at strikkeriet afbrydes (større afbrydelser, ikke at tage en kop the eller lignende) Ponchoen bliver med tre tråde, så der er gode muligheder for at lave variation, uden at ligne et kludetæppe. Samtidig skulle ponchoen gerne være færdig til slutningen af september, så der skal gang i pind 6. I forhold til originalen vil jeg lave en lidt højere krave, lidt rullekrave måske og så skal længden tilpasses at jeg er lidt kortere end min moder. Win-situation - lidt flere cm, hvor der er få masker i omgangen, og så sparer vi nogle omgange, hvor de bliver lange.  

3 kommentarer:

 1. Jep, det kender jeg godt. Da det gik højest vandt jeg 4 x 1 kg comes op i fed på en aften....man bliver dupere rektiv til at få garn inden til at spinne på den måde.
  Jeg er helt enig i at garnet skal vaskes først - dels er det underligt dødt og dels klør det i hænderne.
  Glæder mig til at følge de farveskifte-konceptstrik.

  SvarSlet
 2. Sikke da en gang vrøvl den Apple stavekontrol fik lavet det om til! Jeg mente at man bliver super effektiv til at få garnvinden til at spinde på den måde....

  SvarSlet
 3. Jeg tænkte kodeskrift??
  4 kg på en aften. Hold op, du har da ikke kunnet løfte et glas vand til sidst.

  SvarSlet