lørdag, august 13, 2011

Endnu en ommer

Denne gang begyndelsen til et par strømper, som efter den første halve sok er blevet dømt for løse. Rygtet om, at de var løse har kørt et par dage, hvor jeg har kviet mig ved at tage konsekvensen, og trevle op. Nu er det sket, og strømpen er blevet 6 masker smallere. De 6 masker indikerer, at det igen er en Bordhi-baseret model, til Kæresten, så med andre ord, har jeg trevlet det meste af foden op, ned til tåen og den næstsidste udtagning.
Han har længe drømt om tynde strømper, og denne version er på pind 2, og med 3-trådet strømpegarn (Regia). Løbelængden er 560 m/100 gram, så det bliver ikke meget tyndere, når det skal være strømpegarn. Det må være ægte kærlighed, at strikke herrestrømper på pind 2. De er endda sorte, så det er ikke superlet at se maskerne.
Pindene er de Chiagoo Lace pinde, jeg ventede på i juni, og som længe har ligget på arbejdsbordet og ventet på et projekt. Effektive, spidse, glatte metalpinde, med en umærkelig overgang til en tynd stålwire. Jeg tror, at de er uopslidelige.

1 kommentar:

  1. ØV kender fornemmelsen/fornægtelsen

    p.s. Har en pakke til dig :-)

    SvarSlet