tirsdag, juli 19, 2011

Sommerligt sneboldskjul?

Skumplader i stort format kan bruges til meget, blandt andet som skjul under indendørs boldspil, til brug for feriebørnene. Ses her, blandt legesager, vægpynt, tøj og andet, der er nødvendigt til en hyggelig ferie.
Mine niecer har været her to dage og er nu blevet bragt vel hjem til forældrene efter to dage med leg og hygge.
På tidligere års ferier har de sovet ved siden af vores seng, nu er de store nok til at de har sovet i eget værelse (billedet ovenfor), sammen med lego og andet legetøj. Det har været fint for de voksne, så sengetid og stå op tid har været mere uafhængige af de voksne. Det har vist også været fint for pigerne, for på et tidspunkt var der en tæt lukket dør til legeværelset, og vi kunne høre sagten snakken og puslen.
Vi har leget med vandballoner - check, bamsegemmeleg med alle vores 30 hjemmeboende bamser – check (der ligger nu en enkelt bamse helt oppe under loftet, hvor der handles, der spildes), gemmeleg ude – check, lego-leg – check, wii-spil – check og en dyst på bløde bolde inde, i rummet uden nips og sarte ting.
Det blev ikke til kajaksejlads i år – øv, men det blæste for meget til at vi turde sætte kajakkerne i med ekstra last. Pigerne er ved at være for store til at kunne sidde som passagerer i en enkeltkajak, med mindre vandet er roligt. Til gengæld fik vi fanget krabber i den helt store stil.
Det blev til 15-20 krabber, som blev sat ud igen, da vi besluttede os at tage hjem. Der var ikke gehør for mit forslag om at tage krabberne med hjem til frokost. Billedet er på et tidligt tidspunkt i fiskeriet, jeg var ikke forberedt på at der var så mange krabber under den lille bådebro.
Besøget startede med et herligt gensyn med Bølle, som har holdt sig skjult nogle uger, og svigtet min fødselsdag på det groveste.
Bølle blev heldigvis fundet, og har sat liv i børnebesøget med sine flabede kommentarer, håbløse opførsel og almindelig hoppen rundt. For eksempel at den lyserøde plysbjørn, placerer sin popo på morgenmadsbollen (min, altså), mens den sidder og fabler om krukkevis af honning. Tja - børnene elsker Bølle og alle hans påfund.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar