mandag, maj 02, 2011

Lunefulde frugttræer

Der er gang i blomstringen i haven. Skovfogedæblerne er tidligt på den, de skal også være modne allerede i august. Træet står lige på nippet til at stå i fuldt flor. 
Det andet af de 'gamle' æbletræer har lidt færre knopper, her klædt i mørk pink. Der er stadig nok til at vi kan få de æbler, vi gerne vil have.
Så kommer vi til den lidt mere kedelige del, vi har selv plantet to æbletræer, et pæretræ og en kvæde. Tilsammen kan de mønstre én blomsterklase i år - den er her, og det er pæretræet, der gør et forsøg. Jeg undres, mon det hænger sammen med den hårde vinter, siden at de gamle træer, blomster fint og de nye nærmest ikke?
Til sidst et billede af den del af haven, hvor vi i lidt højere grad er herre over udviklingen, i hvert fald på vandingsfronten. Drivhuset er blevet plantet og sået til, og i år har vi fra starten sat drypvandingen til. Det er super hyggeligt at gå rundt med vandkander, men ikke tilstrækkeligt effektivt. Her en melon, der står og hygger sig i den varme jord.
Nu håber haveejeren bare på at vi undgår nattefrost, så vi får frugt ud af den overdådige blomstring som kirsebær og blommer har budt på, og som snart er overstået. God mandag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar