mandag, oktober 11, 2010

Uge 40

Landet på benene igen ved hjælp af en dejlig weekend med fantastisk vejr, en super koncertoplevelse og trods alt tid til at sidde lidt i sofaen.
Sidste uge bød på en overnatning i Kbh. og den sjældne oplevelse at være på kontoret kl. 8. Jeg kan konstatere at jeg ikke går glip af meget i praksis ved at dukke op mellem 9 og 9.30.
Et hurtigt vend hjemad, og så af sted til London på kursus til en inspirerende og spændende dag med kolleger fra hele Europa. Resultatet af kurset er en dybere forståelse af hvad der sker, når de nye regler om risikostyring og kapitalkrav i forsikringsselskaber skal implementeres. Det kræver at man er lidt nørdet omkring risikostyring for at være spændende, og det er jeg efterhånden blevet. Hmm.
Jeg havde tid til at gå rundt i London, og kom forbi nogle steder, jeg ikke har set tidligere.

Hjemturen fra London tog længere tid end beregnet, på grund af en speciel oplevelse. Det er første gang jeg har oplevet at et fly på vej til startbanen er vendt om, og kørt tilbage til gaten. Lige da piloten var klar til at trykke på speederen blev han kontaktet af lufthavnen, om de ville have 30 manglende passagerer med. Det var sidste fly til Billund den fredag aften, så han tog gassen af og vendte rundt.
Der var ikke tale om afstemning i flyveren, for vi ville egentlig alle gerne hjem, men ok, det havde været synd for de 30 unge, som havde haft problemer med deres bus. De kom med, og var selvfølgelig meget lettede og glade for flyselskabets fleksibilitet.

I lørdags havde vi fornøjelsen af et tæt pakket spillested, med Bobo Moreno, Ole Kock Hansen og Bo Stief på scenen. Super koncert, der er nogen, der kan synge, og så er der nogen, som Bobo, der kan synge og entertaine. Fantastisk oplevelse af have dem i øjenhøjde, scenen i kælderen i Bygningen er ca. 40 cm høj, og vi kommer tæt på bandet.

Endelig, så var weekenden også tid til at få genetableret jordforbindelsen og ladet batterierne op til den kommende uge. Med så smukt solskin, så er det en fornøjelse at hænge vasketøj op på det udendørs tørrestativ, mens Kæresten slår græs. I vores have har vi et lidt vildtvoksende myntebed, som holdes i skak af græsslåning omkring beddet, så duften af det nyslåede græs blandes med duften af mynte. Umm, jeg håber lidt af det smitter af på vasketøjet. Beddet med frugtbuske fik en omgang med kultivatoren og lidt håndlugning. Desværre var stikkelsbærbusken ikke helt samarbejdsvillig, så jeg går rundt med en torn i hånden. Heldigt for busken, at en af yndlingssommerspiserne er en stikkelsbærtærte med creme og sprødt dejlåg. Den slipper for gengældelse og yderligere repressalier og får måske endda lidt gødning til foråret.
Så var der heller ikke meget mere tid i den weekend, ud over at nyde den smukkeste, røddisede solnedgang og en porretærte, lavet i samarbejde og med egne porrer. Og lidt strik på sofaen, naturligvis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar