søndag, oktober 24, 2010

Lettere forspist

Efter en weekend med naboer til kaffe & mandelpie lørdag, efterfulgt af familiebesøg til frokost og lagkage søndag sidder jeg, lettere forspist, i sofaen med fredagens avis til den ene side og Strik Naturligvis til den anden. Computeren midt mellem de to dele, så længe det varer.
Familiebesøget var en fin anledning til at kigge i lagkagebogen.(Rul lidt ned af siden, så finder du den). Mormors lagkagekniv kom også frem af gemmerne, i anledningen.
Lysestagerne her er nye, en af dagens fine værtindegaver og er taget i brug her til aften. De er vist egentlig til jul, jeg synes at sæsonen for fluesvampe er gået ind, så de kan godt komme i brug nu. Meget søde, med deres lidt specielt koncept - filtisolerede lysestager. De ser lune og hyggelige ud, synes jeg.   Niecerne har fået deres sokker, og taget dem i brug, mens de legede med Lego hele eftermiddagen. Herligt, med glade modtagere af håndstrik, så er det ok at strikke på bestilling. Det hjælper selvfølgelig også at være lille, familie og med lyst hår :-) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar