onsdag, april 07, 2010

Forhåbentligt gensyn


Må jeg præsentere et estisk sjal, strikket i lækre blå nuancer og ren cashmere, rent guf. Værket er forhåbentligt på vej hjem fra Istanbul, hvor jeg har haft det med på en uges ferie. På grund af risikoen for konfiskation blev det pakket i den indcheckede kuffert og desværre var vores kuffert ikke med samme fly hjem som kæresten og jeg. Forhåbentlig er den på vej hjemad og ikke på vej jorden rundt.
Hvordan det kan lykkes at forsvinde mellem indcheckningsskranken og flyet i samme lufthavn er mystisk for mig, og minder mig om en foredragsholder, der i et foredrag om kundeservice fortalte om en oplevelse fra en lufthavn. En checkind-assistent havde været meget venlig overfor en ubehagelig rejsende og foredragsholderen spurgte bagefter hvordan det kunne lade sig gøre. Svaret var at assistenten planlagde at sende vedkommendes kuffert via en modsat rettet destination. Jeg mener ikke at huske at vi var hverken urimelige eller uhøflige i går morges, men overvejer om en kuffert i en forkert lufthavn er næsten som en forkert placeret bog på et stort bibliotek, umulig at finde igen.

2 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Hej Ulla
    Rygtet vil vide at kufferten kommer senest kl. 02 i nat. Jeg står ikke op for at tage i mod, det glædelige gensyn må vente til i morgen. Håber jeg.

    SvarSlet