tirsdag, april 20, 2010

Når det regner på præsten...

drypper det på degnen, så vi har fået fornøjelsen af at passe barnebarnet et par dage, mens hans forældre har lov at være nygifte. Desuden har vi fået en smuk buket blomster som opmærksomhed af familien, det er skønt.Vel ankommet til bakketoppen er barnet selvfølgelig blevet betrukket med et par hjemmestrikkede sokker, som værn mod de lidt rå klinker, som vi holder os.
Sokkerne ses svagt, mens han står og danser fandango til Santa Cruz' seneste plade. Den er ret børnevenlig, rytmisk og inciterende.Garnet er restegarn, et Kaffe Fasset / Regia garn, primært brunt, med blå og grønne islæt. Ret praktisk farve til barnestrømper.
Standard strømpemønster med skaft i 2r 2vr, strikket fra skaftet og ned. Der er gået 24 g (ca. 100 m) til værket, så nu er der kun 1-2 g tilbage i farven. Jeg har slået 40 m op i skaftet.
Hot / not: De glider lidt ned, men er blevet brugt med fornøjelse 2 dage, hvor han har snydt sig uden om hjemmeskoene. Ergo konkluderer jeg at de fungerer. De bliver identificeret som 'Olivers sokker'.

2 kommentarer:

 1. Sikken en sød familie.
  Gode fornøjelse med børnepasningen. Har I husket at tage en fridag bagefter?

  p.s. Skal du til Seyfarth?

  SvarSlet
 2. Jep - jeg er heldig (det er 'min' side). Præmiebarnet sover igennem om natten, og er i det hele taget nem, så det har været fire fornøjelige dage.
  Seyfarth afhænger af Kærestens kalender - det afgøres først samme uge.

  SvarSlet