søndag, august 31, 2008

Temmelig lun feberredning

Her i omegnen har vi en årlig tradition med en 'markfest' hvor beboere i Daugård Mark (bl.a. os) og Strand er inviteret til gilde med madkurv. Man medbringer også gerne en gave til et fælles lotteri. Sidste år var hovedvægten på hjemmelavede gaver, så jeg fik en brat opvågning i går og indså at der manglede noget i forberedelserne til aftenens markfest.
Valget faldt på mit røde proptrækkerhalstørklæde, som blev monteret færdigt i en fart, tilføjet en knap og en trense, så det kan hænge om halsen og derefter pakket ind. Dette skete i ca. 30 graders varme, det var ret varmt at sidde med. Spændende om jeg ser det igen.
Mønsteret er hot, så det bliver ikke sidste gang jeg kaster mig ud i krøllede tørklæder.

Hver en stump af de 100 g boucle mohair blev brugt fra lageret :-)

2 kommentarer:

 1. Så lykkedes det at få snoet den rigtige vej! Sej gave, håber den tilfalder en, der fortjener den! Har du selv opfundet trensen?

  Tak for læseprøven i sidste post, lige noget for min sproglige hjerne! (Skal have testet den på Helten, er dog bange for at det er piece of cake for ham).

  SvarSlet
 2. Hej Lise

  Nød (=kort tørklæde) lærer én at hækle en trense :-)
  Ja, egen opfindelse og en brugbar variant hvis det er lige kort nok eller lige tykt nok og der er brug for at få lidt styr på det.
  Jeg har spekuleret lidt på læseprøven og hvordan den virker mht. genkendelse af ordbilleder. Det tar lidt længere tid end når ordene står normalt, synes jeg selv.

  SvarSlet