mandag, august 25, 2008

Nyt fra den lokale robot

Den lokale robot arbejder og har det godt. Der er kommet nogle skrammer og ridser, sådan er det når man arbejder i et hus med pudsede vægge. Der er blevet gennemført en mindre operation på ham, efter at ejerne opdagede at han ridsede laminatet på køkkenskufferne, det er dog ikke gennemtestet om det har hjulpet. Lidt bumlende er han i sin iver efter at komme ud til alle kanter og hjørner, han er ikke for et tæt møbleret hjem med spinkle rokokomøbler.
Han kører fortsat flere gange om ugen og har efterhånden slugt 1½ af sine sidebørster i sin flittige færd mens han troligt samler hundehår, støv og græs. Han har monopol på støvsugning under sofaer og senge samt støvsugning i bryggerset. Det er der ikke andre, der gider.
Med jævne mellemrum udsender han et 'uh-oh', ledsaget af en besked på flere sprog om at han er helt filtret ind i hundehår. Så må der renses. Det er ret let og tager kun 5 min, så det er en acceptabel investering i forhold til hvor længe den kører på en rensning.
Der er dog dele af konstruktionen der ikke er helt gennemtænkte, der er blandt andet nogle små lejer som let falder på gulvet under rensningen. Det er til min lette overraskelse tilsyneladende normalt, både sidebørster og øvrige børster fås som løse reservedele.
Konklusionen - vi passer på at han ikke kører ud af døren, for han fungerer indenfor givne rammer. Den almindelige støvsuger bliver fortsat brugt, men meget mindre.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar