mandag, august 04, 2008

Ferieoprydningen fortsætter

I går var der næsten ikke tid til computeren, da feriens oprydningsprojekter fortsatte med bogreolen. Al skønlitteratur var ude af reolen, blev støvet af og sorteret op og reolen blev støvet af. Denne gang er bøgerne blevet sat ind i alfabetisk orden.
Tidligere har vi haft dem stående efter farve, hvilket virker godt visuelt i rummet, men kræver en god hukommelse for farven af bogens ryg for at finde den igen. Godt nok har jeg en visuel hukommelse, men kombinationen af en hel del mangefarvede rygge (hvorfor skal nyere bogomslag være så farvestrålende på ryggen?) og mængden af bøger gjorde det efterhånden svært at huske dem alle.
Oprydningen og sorteringen afslørede desuden at vi havde en håndfuld dubletter, hvilket er uheldigt når reolen er ved at være godt fyldt. De blev straks reduceret til at der nu kun er ét eksemplar af hver i reolen. Faktisk sorterede vi en større stak fra, selv om det er svært. De ryger heller ikke ud (endnu), men på et mellemlager.
Som det måske kan ses af de første i stakken, havde vi også øje på reolen med computerlitteratur og fagbøger.
Desværre kan udrensningen kun ses ved nærstudier af reolen og for at føje spot til skade kom der en bog med posten i dag. Til mig. Det har jeg ikke fået ros for ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar