Her i huset kører vi med det 'grønne og hvide' køkken, dvs. en hel del grøntsager, fisk som suppleres med kød med jævne mellemrum. I går stod den på hjemmelavet pasta (af kæresten) og hjemmegjort pesto (af mig). Der er basilikum i drivhuset, men til supplement blev der indkøbt to potter ekstra. Der går meget basilikum til pesto, en potte pr. person er passende, når det er hovedretten. Her er de afpillede potter, klar til at blive plantet ud i drivhuset og levere en gang mere.Pestoen blev lavet i vores stenmorter og det gik overraskende hurtigt. Det plejer at være kæresten der står for det hele og han benytter blender eller stavblender. Jeg synes det er sjovt at prøve på den gammeldags facon. Ved større portioner vil jeg overveje blenderen, men det føltes vældig autentisk at stå og banke løs på bladene.
Operationen var vellykket, god bidefast pasta og en grøn pesto med smag af både krydderurt, hvidløg og ost. Måltidet blev ledsaget af en god rødvin fra Erik Banti - velvilligt leveret af min foretrukne vinpusher.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar