fredag, juli 25, 2008

Sommerferie

I dag har været hviledag, men ellers har sommerferien budt på fysisk aktivitet hver dag. Det er blevet til et mix af løb og padling, i går var vi f.eks. på kajaktur medbringende aftensmad. Desværre valgte vi at sejle ind i skyggen (det kunne vi sådan set ha' sagt os selv fra kompasretningen) men til gengæld kom vi længere mod Juelsminde end vi plejer.
Det var fint at sidde på stranden ud for fyret på Trelde og skue mod Fyns land. Meget smukt og sandstranden var fin. Der er også lidt mere sjov ved at se ud over Kattegat, så der kommer en fornemmelse af åbent vand. Desværre lå stranden i skygge, så hvidvinen og min fingre havde ca. samme temperatur :-)
Heldigvis giver padling en naturlig varme, så længe det er tørt og ikke blæser for meget. Så snart man er pakket ned under spraydækket (overdækningen af siddehullet i kajakken) er der et lukket rum som hurtigt varmes op og svømmevesten holder fint på varmen på kroppen. Kæresten har ovenikøbet nogle kajakfutter, som i virkeligheden er nogle bløde gummistøvler. Dvs. de holder godt på vand og sand, så de må af og til tømmes for diverse hjembragt indhold.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar