onsdag, juli 09, 2008

Huset på den anden ende

Disse dage står hjemmet næsten bogstaveligt på den anden ende. Vi skal have gæster lørdag (det starter faktisk allerede i morgen), så der ryddes op og gøres rent. Senere skal vi til at dække bord, i den til dagen udnævnte spisestue.Der er blevet flyttet om til den store guldmedalje, det er hårdt at skulle holde fest. Hunden var meget forvirret, men er nu godt tilfreds med at der igen ligger et tæppe ved et vindue, så hun ligger behageligt når der holdes øje med katte og mus i haven. Vi andre nyder den midlertidige sofalounge hvor vi normalt har spiseplads og har til gengæld sat borde op i stuen. Vi skal jo kunne være der alle.

Indkøberen har været på spil og sikret sig et par flasker mousserende vin mv. - det er jo så let via nettet, og fragten skal jo gerne fordeles på et passende antal enheder :-)

Anledningen er fødselsdag (min), rund og forhåbenlig festlig. Det bliver dog ikke mig, der er hovedperson, det bliver helt sikkert familiens nyeste medlem - Oliver. Det vil være hans debut til familiekomsammen, så det bliver ham der stjæler billedet når han er vågen :-) Han er fire uger på dagen så stadig en lille bitte baby, men dog menneske.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar