torsdag, oktober 04, 2012

På den igen

Der bliver spurgt efter det, og jeg må hellere se at tage mig sammen. Det er ellers ikke min yndlingsbeskæftigelse at skulle pille op (igen). Som de løse tråde antyder, så har jeg endnu ikke haft saksen i trådenderne, men de er i øvrigt hæftede. Belært af erfaringerne med bittesmå bevægelser i det strikkede efter vask og udspænding ventede jeg med at klippe trådenderne til efterbehandlingen var overstået. Desværre afslørede efterbehandlingen også at aflukningen er lidt for stram, så der er lidt ekstra arbejde på værket.
Lidt kedeligt, når det nu blev overrakt som fødselsdagsgave i mandags. Men, man kan ikke vinde hver gang, og det har heller ikke været rigtig vejr til halstørklæder endnu, vel?
Faktaboksen får vente til det er helt færdigt.

Det er også meget sjovere at starte på noget nyt, som afledning på vej hjem fra arbejde. Min udmærkede samarbejdspartner har måttet appellere til min tålmodighed et par gange, og når jeg har den slags projekter er det fint at strikke et par pinde på vej hjem.
Et nyt sjal, baseret på rovet fra Wollmeise-besøget. Jeg er som så mange andre gået i gang med et Color Affection fra Veera. Det glæder jeg mig til at se, når de to andre farver kommer på - sennepsgul og en blå/grøn. Farven her er lige knapt så skinnende, mere dyb lilla og med et fint spil i det tilsyneladende ensfarvede garn. Skønt garn, det Wollmeise.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar