lørdag, oktober 20, 2012

Hans og hendes

Såmænd også her, et svar på Strikkeforskerens opfordring  - (næsten hele) husets beholdning af hjemmestrikkede strømper. Næsten, for de bruges jo, så der er et par på tørresnoren for hver af os.
Gæt selv, hvis bunke der er hvis:

Ikke svært, vel?
Han har 11 + 1 par, hun har 7 + 1 par. Strikket i løbet af de sidste ca. 4 år. Han hævder godt nok at de grå/hvide er 'hjemmesko' og to af de andre et sovesokker, som ikke tæller. Det bliver de nu ikke mindre håndstrikkede af, vil jeg mene, som lægger hænder, pinde og ikke mindst tid til ;-)
Paraden har desuden afledt en bestilling på farvede herresokker, så jeg vil gå i garnlageret snarest.
Ud over disse er der i tidens løb blevet foræret en del sokker væk. Mest til familiens børn, men også til andre familiemedlemmer. For tiden strikker jeg mest sokker til os selv, da han bruger og dermed slider sine, og jeg også har konstateret tyndslidte tæer i et par af mine.

4 kommentarer:

 1. Tak for billeder. Den med strømper med specifik funktion ikke tæller i det store regnskab er også forsøgt afprøvet hjemme hos os. Ganske pæn produktion i løbet af 4 år, du strikker modsat mig flittigt til den større familie ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Går den, så går den ;-)
   Selv tak - det bliver sjovt at se, hvor mange der er med.

   Slet
 2. Han skal da have nogle farver...... Men fine bunker! Du har haft godt gang i pindene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har aftalt at vende bunde i vejret på posen med strømpegarn. Spændende, om noget falder i smag, eller der må nyt indkøb til!

   Slet