torsdag, februar 23, 2012

Lysere tider på vej

Det er en af de hårde uger, jeg har været tidligt afsted tre dage og det trækker tænder ud. Heldigvis bliver det lysere om morgenen, og hvis det er godt vejr, kan lyset anes, når jeg kommer hjem.
Foråret er på vej, også på pindene, hvor en for mig usædvanlig farve er kommet på pindene. Linnea for voksne har ligget længe i køen, nu er der slået op og det er lige til at komme i forårsstemning af.
Ud over strikkeriet blev lidt af søndagen også brugt til den helt store knappeisætningsøvelse. Hele tre par bukser var nødlidende, så frem med nål og tråd. Bukserne er ifgl. kæresten næsten nye, så der er god grund til lige at få dem tilbage i brugbar stand igen.
 En stak genopstandne bukser, klar til en ny runde.
 Ikke et øje er tørt :-)
Der ligger endnu et par bukser der skal lægges op, men det rakte sy-humøret ikke til søndag. Det kræver prøvning og måling, så det må vente. Måske til den kommende weekend, som har en ret åben kalender, efter at jeg har hvilket ud efter ugens sprint.

4 kommentarer:

 1. Ahhhh man har det så godt bagefter, når man har fået reduceret reparationsbunken.

  Den orange er så man bliver i godt humør.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt at have været nyttig og flittig, ja. Det blev ikke til noget med bukseoplægningen, måske næste weekend...

   Slet
 2. Sikke en skøn forårsfarve du strikke din Linea i. Den skal nok blive god.
  Man får så god samvittighed, når reparationerne er foretaget. Hav en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja, det er en rigtig forårsfarve. Håber den bliver god.

   Slet