tirsdag, februar 14, 2012

For optaget til at fotografere

Tiden fløj, og derfor fik jeg ikke taget et eneste billede søndag eftermiddag. Der var ellers både solskin og strik. Strikkeforskeren havde inviteret til mad, strik og snak, som blev krydret af den 'så meget tre år' DM. Det forekommer rimeligt, når der er ca 1½ måned til 4 års fødselsdagen.
Da der var en Linnea-ekspert til stede havde jeg taget begyndelsen på en rigtig forårsfarvet Linnea med. Vendingerne til forhøjet hals kræver lidt fortolkning i forhold til det skrevne ord. Hvis man blot sørger for ikke at vende i snoningerne går det fint, vendingerne er nu overstået og blusen skrider fremad. Dobbelt supersoft / pind 4½ bliver til noget i modsætning til den Folded, jeg strikker på pind 3,75 og i et noget tyndere garn.


Der var også tid til lidt nørderi med strikkebøger og en enkelt broderibog. Helga Isagers nye bog var på bordet. Jeg har sat et par af modellerne på to-do listen, og det kribler allerede i fingrene for at strikke en Raven (jeg er nok nødt til at købe mere garn). Uanset at nogle af modellerne er variationer over tidligere temaer, så ser de godt ud, og med et godt, moderne snit. Med Britts varme anbefaling og med egne gode erfaringer med Vanilla og Camomille, så glæder jeg mig til at komme i gang med et par Helga-modeller, ved siden af sokkerne.

En af de andre gæster havde taget en usædvanlig strikkebog med – på fransk, fra La Droguerie. Superenkle modeller, meget fine og så vidt jeg kunne tyde med nogle interessante anvisninger på tilbehør – små tørklæder, brocher og lignende. Lidt mere fransk end min personlige stil, slet ikke så mormor-agtigt, som ordet broche kunne antyde. Ærgeligt, at der ikke lige står en tur til Paris på programmet ;-)

4 kommentarer:

 1. Det lyder også som en fantastisk hyggelig dag - lige sådan en dag, hvor man glemmer alt om kamera....
  Glæder mg til at se, hvad du kaster dig over :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Afhænger lidt af lageret, da jeg har lovet mig selv at nå lidt ned i stakken af garn inden næste indkøb. Og så er der også lige dette her, jeg er lidt vild med.
   http://textisles.com/designs/rams-and-yowes/
   Mon ikke det i alt fald kan blive til et sjal og en cardigan.

   Slet
 2. Tak for sidst. Det var en rigtig skøn dag.
  Du er helt klart DMs allerbedste ven eller nok nærmere iPad'en...

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak og det var en fornøjelse at spille LEGO-spil med DM :-)

   Slet