mandag, december 19, 2011

Sok i al sin enkelhed

Basis-basis sok. Den færdige sok opfylder sin funktion og det er er nem taskestrik. At farven kan diskuteres, er en anden sag. Nu er der brugt op af dén farve på garnlageret, det er også en kvalitet i sig selv.
Fakta:
Basis sokkemønster, oprindeligt et Drops-mønster. Strikket fra skaftet og ned, almindelig klaphæl, hvor hveranden maske er løftet af for ekstra tykkelse i hælen. 72 masker i opslag, pind 2,75. Mine trofaste, vinde og skæve, bambuspinde, som er aldeles flysikre og værket her var flystrik på seneste tur.
På samme tur oplevede jeg, igen, hvordan det at strikke offentlige steder er næsten lige så kontaktskabende som en hundehvalp. I dette tilfælde var den en anden strikker, der lige skulle høre til erfaringerne med at have strik med i håndbagagen, og vi kunne så diskutere erfaringer og anbefalinger. Jeg har aldrig haft problemer med bambus-strømpepinde, og med det umættelige behov der er for strømper i husstanden, har jeg ingen grund til at eksperimentere med andet.

Der er til str voksen mand (ca. 44/45) brugt 115 g Brugsens strømpegarn, af den slags, som løber 300 m/100 g.
Hot / not: Denne og makkeren har ikke dækket behovet for sokker, det forekommer at være uendeligt. Parret er blevet vel modtaget og er allerede i brug. Aftalen er, at de ikke kommer udenfor matriklen pga. farven.

Næste opdatering er Bagtanke, der nu er færdig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar