mandag, september 12, 2011

Velforstyrret strik

Det går hurtigt på pind 6, hvilket er godt, for at efterårsponchoen når at blive klar til brug dette efterår. Omgangene er ved at være lange, og farveskiftene kommer derfor relativt tæt. Noget tyder på, at jeg er lidt urolig, når jeg strikker og let lader mig forstyrre. Det giver i dette tilfælde et hensigtsmæssigt resultat i form af et smukt, varieret stykke strik. Status søndag eftermiddag:
Uroen, tja, det er mest småforstyrrelser og mindre pauser – thelavning, tænde for radioen (eller slukke), læse lidt i avisen.
I det pragtfulde vejr i går, var der også anledning til et par andre forstyrrelser, som ophængning af vasketøj, lidt håndlugning i haven samt en dejlig lang gåtur.
Der er nogle utroligt smukke kig ud over bakker og fjord i nabolaget. På en solskinssøndag er der altid en nabo eller to i haven eller lignende. Vi fik lige hilst på et par stykker, havemanden, selv-ombyggeren og en enkelt hundelufter. Samt ikke mindst, de to små, tøndeformede shetlandsponyer, der passer græsningen på en af de lokale bakker. Desuden er søndag den dag på ugen, hvor der køres fornøjelsesture, så der er en trafik af den anden verden, samt mange slags gæster på parkeringspladserne i nabolaget.

1 kommentar:

  1. Jeg synes dit forstyrrede strik er rigtigt vellykket! Det ser smaddergodt ud!

    SvarSlet