onsdag, februar 03, 2010

Well - en strikkebog eller to og deres forfattere

Ved nærmere inspektion er der ret mange sjove strikkebøger på biblioteket - for eksempel denne, som mest af alt er sjov. Der er meget fantasi, og mulighed for ideer til pynt- jeg tror jeg nøjes med en mere enkel udgave, hvis jeg engang strikker en thehætte. Sjov er den, og forfatterens blog (fra Australien, vær klar til sommerbilleder) er skøn.
Det var med stor begejstring at jeg fandt denne bog på biblioteket. Der er knald på farverne (like) og stor kreativitet i anvendelse af traditionelle islandske mønstre. Vældig inspirerende og jeg har en plan om at få snuset garn op til en af modellerne. Må lige høre den lokale biks...

Også her har forfatteren en tilstedeværelse på nettet - hvem har ikke det efterhånden. Måske lige bortset fra den lokale garnbiks :-)

ETA: Kendere vil kunne se at jeg har lånt billederne fra Amazon - uden kiggefunktionen

1 kommentar:

  1. Jeg købte den islandske bog med hjem fra ferie deroppe i sommer (naturligvis på engelsk, der er grænser for, hvor besværlige opskrifter man kan "oversætte" med ordbog og minimalt ordforråd *s*), og jeg er dybt, dybt vild med den stadigvæk, selvom jeg endnu ikke har kastet mig over nogen af modellerne. De søde tørklæder bliver nok et af mine første øveprojekter, sikkert i Supersoft af en art, det må passe i strikkefastheden.

    SvarSlet