søndag, februar 07, 2010

..og julen varer lige til påske

Selv her på matriklen holder det ikke, hverken med mad eller strikketøj. Vi har lidt marcipan tilbage, efter at vi har spist os gennem de rigelige juleindkøb i januar. Selv juleteen er drukket nu.
Der var noget med et par røde sokker som skulle ha' været klar ved juletid. De blev så liiige prioriteret ned til fordel for svovlstikkerne, og sat grundigt på hold. Til gengæld har de været tog-projektet i januar, så med ca. 500 km om dagen (Vejle-Kbh retur), må det siges at være nogle berejste sokker.
Det meste af vejen arbejdes der på det officielle arbejde, strikkeriet sker som regel kun i S-toget, 2 x 15 min hver dag. Af og til med medpassagerenes kommentarer, som overvejende er søde / interesserede. Nu er de her, og der er kommet et andet taskeprojekt - i påskegult.
Første projekt fra Sock Innovation-bogen. Vældig fine i mønsteret og pasformen er fin. Eneste re-do til overvejelse er tåen, hvor sammensyningen ikke er helt i øjet. Det må der arbejdes lidt med. Efter en vask og en gåtur (auto-blokning) er problemet dog til at overse.

Opskrift: Sunshine fra Cookie A, Sock Innovation Justeret til garntykkelsen, så der er 8 rapporter i stedet for 10 i skaftet, tilsvarende reduktion med ca. 20% på alle andre mål/maskeantal i bredden.
Garn: Helt almindeligt rødt strømpegarn fra Coop. Forbrug til str. 38: 94 g (282 m til måleren)
Pind: Grafton træpinde, 2,75 mm - super til dette projekt pga. spidsen, som gør det let at strikke mønsteret.
Hot: jep, I like. Fedt med et par røde sokker og pasform / længde er ramt i øjet.

1 kommentar:

  1. Piiiiiiiiift røde strømper er seje, jeg burde også snarest få strikket mig et par :-)

    SvarSlet