torsdag, juli 30, 2009

Feriebørn

De små niecer har været på besøg, og holdt fasteren travlt beskæftiget i et døgn :-)
Besøget er gået rigtig godt, og jeg er meget imponeret af at de kunne sove hos os, selv om de ikke er mere end 3½ og 6. Vi har bagt morgenboller - tak til konceptet med langtidshævet brød, sejlet i kajak, selv om det var lidt koldt at stå på badebroen og vente til det blev éns tur.
Det var sjovt at komme med onkel ud, når det endelig blev tur, og de fik hver to ture og var vældig fornøjede. Behørigt iført svømmeveste, placeret foran i kajakken.Desuden blev der leget med Lego og så tog vi i Cirkus Summarum om eftermiddagen.
Samlet var det tæt på overflow af oplevelser på én dag.
De var begge meget optagede af cirkus. Det var både hestene (mikro-ponyer), de kendte figurer fra børnetv og de kendte personer - her Signe i fuld fart samt de dygtige gymnastik / artist børn, som jeg tror gjorde et stort indtryk.
Det var knapt cirkus i traditionel forstand, men mange møder og gensyn med kendte og fortrolige figurer, blandt andet med Kaj-sangen, som gik rent ind hos mig. Cirkusdirektøren, Rasmus Bjerg, gør det rigtig godt i forestillingen.
De to små hovedpersoner var simpelthen for trætte til at give en ordentlig anmeldelse inden de blev afleveret hjemme. De var meget optagede under hele forestillingen -2 x 45 min, og bagefter var det eneste klagepunkt at Ravnen fra Barda var lidt uhyggelig. Jeg regner med at det betyder 'godkendt' hos målgruppen.
Der var lidt kommentarer og jokes fra værterne til de voksne, og Kaj-sang, Andreas sang og et par numre med Bamse var guld, så alt i alt var det en fin eftermiddag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar