tirsdag, juli 21, 2009

To-do liste og ferieforberedelser

Regnvejret denne weekend kom ganske belejligt, vi fik overstået indtil flere ting på to-do listen. Vi har ferie fra fredag og regner med at være hjemme det meste af tiden, så det er godt at få luget lidt ud i listen af opgaver. Det skulle nødig blive en arbejdsferie, hvor det er afslappende at komme tilbage på arbejde.
En af de afkrydsede ting er ophængning af hylder på badeværelset, og det er sket, men der er en enkelt detalje, som jeg først bemærkede efter at hylderne var hængt op. Det bliver ikke anderledes, selv om der er sket en misforståelse. Se selv :-)Det er forøvrigt pudsigt, at der ind i mellem skal så langt tilløb til at få gjort små og enkle ting, ofte kommer det sidste skub fordi der er inviteret gæster. Det var dog ikke tilfældet her, hvor vi også har fået gødet roser og olieret køkkenbord! Især det sidste var hårdt tiltrængt. Hvis den gode stime fortsætter får jeg også lagt et par nyindkøbte bukser op og syet bagsiden af de strikkede puder på inden sommerferie og sol for alvor melder sig. Pt. ser det ud til solskin fra søndag :-)
Hvis det ikke sker, så går det nok også, men det kunne være et godt tegn på at 'build character' opgaven var på rette vej, som faderen i Steen & Stoffer ville udtrykke det.

2 kommentarer:

 1. Hmmm hvad er forkert? Jeg har vist ikke forstand på badeværelsesinteriør. God ferie, det lyder fornuftigt, at få afkrydset noget på to-do listen. Vi har 4 dage tilbage og endnu ikke nået et eneste punkt (andet end at slappe af).


  Jeg skal nok give en anmeldelse af sokkegarnet engang.

  SvarSlet
 2. Hej Ulla!
  Glad for at det ikke kun er os, der synes at hylden ser helt naturlig ud.
  Det lille leverandørmærke vender på hovedet og jeg tvivler også på at designeren synes skruerne skulle ses så tydeligt. Det skulle ha' været en elegant, hvid hylde - uden kanter.
  Slappe af står absolut øverst på to-do listen for ferien!

  SvarSlet