søndag, februar 01, 2009

Fasset og Fair Isle

Been there, done that. Jo, Fasset er også 47 dunter i forskellige farver. Absolut koncentrationskrævende. Gennem tiden har jeg begået tre modeller, hvor jeg stadig kan mønstre de to. Den sidste forsvandt ud af min sfære i følge med første ægtemand. Eller var det omvendt? Anyway, det var Tumbling Blocks, som der kan ses et eksemplar af på Ravelry.
Jeg har selv en model med diagonale bånd og kæresten har Planets.
Planets er i høj grad et SOCO (SOlitary COnfinement jf Socktopus).

I dag har jeg, efter en del tilløb, påbegyndt en øvelse i Fair Isle teknikken, hvor også jeg har kastet min kærlighed på Selbu Modern. Letsindigt nok ledsaget af et glas rødvin. Allerede nu har jeg konstateret, at jeg dropper magic loop på to pinde og finder én lille rundpind frem. Mængden af tråde og pinde blev overvældende. Et er søkort at forstå, et andet skib at føre føles det lige nu.

7 kommentarer:

 1. Den er bare flot!

  Magic loop er dybt opreklameret, min undskyldning for ikke at starte ænder er nemlig, at jeg mangler en kort rundpind :-)

  SvarSlet
 2. Tak!!
  LOL, jeg forstår dig. Det går - langsomt!! - men dog sikkert med en kort rundpind i Fair Isle

  SvarSlet
 3. Whauw...flooooot Fasset!
  Og jeg er helt enig med Ulla - magic loop kan gå an, men det er stærkt opreklameret - jeg foretrækker en kort rundpind eller strømpepinde anytime.
  KH Britt

  SvarSlet
 4. Jeg håber du har husket at skrive mig ind i testamentet til den flettede!

  SvarSlet
 5. PS Tænk at du henviser til "the sweater that killed knitting"!

  SvarSlet
 6. Helt vildt så flot den bluse er. Fasset har så mange skønne mønstre. Og det bliver spændende at se din Fair Isle når den når lidt længere.

  SvarSlet
 7. Tusind tak, jeg er også ret tilfreds med den. På nær at modellen er ret kort. Shaping er ikke Fassets største styrke. Men farver og former.
  @ Lise, jo, du står der :-)! Glæd dig nu ikke for tidligt, jeg håber at blive mindst 80...

  SvarSlet