lørdag, november 22, 2008

Jagten på det rette mønster

Takket være 2 x ½ times ekstra tid i toget er både River og topstykket nu så langt, at næste projekt skal på bedding. Et kig ud af vinduet, hvor der stadig ligger rim på græsset gør at projekt 'jakke/trøje' i den tykke merino uld rykker. Det vil være en behagelig afveksling til p 3 1/4. Den tynde strik er dejlig let at sidde med, det føles godt og kommer sikkert til at bære sig godt, fordi det stort set ikke vejer noget.For den utålmodige (mig) så virker en tyk vintertrøje i olivenfarvet uld fra storindkøbet til BC Garns garnsalg, produceret lidt hurtigt på tykke pinde meget tillokkende lige nu. Det kan heller ikke vare længe inden der skal slås op til næste par strømper.
Udfordringen, jagten, er så at finde det rigtige mønster. Der er noget inde i hovedet, desværre ikke bare kasseformet, for så var det frem med strikkepindene og en prøve og så i gang. Der må en eller anden form for støtte til, om ikke andet i form af en målskitse. Så jeg leder. En god undskyldning for at kigge i nogle af strikkebøgerne i dag.

2 kommentarer:

  1. Hvad med at kigge på Kim Hargreaves´ hjemmeside? Hun har en del der både er tykt og feminint. Alternativt kan alle hendes 3 hæfter beskues hos mig, og så skal du nok blive beværtet med knödel og kødpølsesalat imens.

    SvarSlet
  2. Tak, god ide. Det vil jeg prøve. Kim Hargreaves og knödel lyder også som en uimodståelig kombination :-)

    SvarSlet