torsdag, september 25, 2008

Strikkefestivallen nærmer sig

En begivenhed er under opsejling, skal jeg tro de mange begejstrede indlæg på diverse strikkeblogs om weekendens kommende strikkefestival. De kommer fra de rutinerede deltagere, så jeg, nybegynder, glæder mig.
Pakkeriet er hurtigt overstået, det bliver en enkelt dag for mit vedkommende, så personlig bagage bliver der ikke meget af og garnpakkeriet er heller ikke så svært. Med en bil er det let at smide et par poser garn i bagagerummet, og fremme i Silkeborg kan jeg så hente frem efter behov. Det hjælper selvfølgelig på udvælgelsesprocessen, at det samlede garnlager excl. det, der er på pindene igen er under 4 kg. Der kommer en stribe af 'garnsjatterne' med, det ku' jo være jeg kunne lære lidt om domino eller free-form. Det vigtigste igangværende projekt, kærestens vest, er ret velegnet til kombineret snak og strik, især efter at jeg har skiftet til brudsikre pinde...
Så galt gik det i mandags, under en åbenbart særlig energisk skubben maskerDet er så anden gang jeg knækker en helt ny træpind, derfor tror jeg at nyindkøb bliver metalpinde fra nu af.

1 kommentar:

  1. Anonym8:52 PM

    Træpinde er smukke og rare at røre ved, Addi Turbo (der også går under navnet Drops) er bare bedre i praksis IMHO. Og meget billigere!

    Hilsen Lise, der ikke er nået til pakkeriet endnu pga. de vanlige øhm udfordringer på jobbet. Jeg når det vel, lidt skiftetøj og strikketøj, så er den ged barberet. Glæder mig til lørdag, og også til i morgen aften.

    SvarSlet