torsdag, april 24, 2014

Påsketur

Sidste uge gik delvist med en påsketur til Berlin, inklusive et foredrag på Århus Folkeuniversitet. Det kan lade sig gøre, når folkeuniversitetet booker sig ind på den nordiske fælles ambassade i Berlin.

Emnet var meget passende tysk historie - og absolut lærerigt. For os, fra det ca. 1000-årige kongerige er det anderledes at Tyskland indtil for relativt kort tid siden var et kludetæppe af store og små stater.
Det var en god oplevelse at se ambassaden, som er meget smuk, specielt når den er placeret i en forårsversion af en nordisk birkelund.
Deres auditorie minder utroligt meget om U1 redigeret - folk med bedre hukommelse end jeg siger U55 på Syddansk (Odense) universitet. Rent deja vu.
Vi var lige et smut om Handmade Berlin. Vældig hyggeligt, med et skønt udvalg af Ito-garner. Jeg nøjedes dog med at købe et enkelt sæt pinde. 

2 kommentarer:

  1. Det er alligevel imponerende, at man kan gå til et foredrag på Aarhus Folkeuniversitet i Berlin og med et auditorium, der næsten ligner det hjemlige, det ville man nok ikke lige have forventet.
    Handmade Berlin ser spændende ud og man kan godt spare lidt penge på Ito garnerne, som er meget dyre, til gengæld går man glip af Charlotte Tønderings smukke opskrifter, så jeg tror alligevel jeg ville foretrække at købe garnet hos hende.

    SvarSlet
  2. Ja, og foredraget var bestemt udmærket besøgt, så der er opbakning. At det så ligner auditoriet på SDU er bare et kuriosum.
    Jeg tror, at jeg skal have set nærmere på Tønderings opskrifter. Det område var lidt mangelfuldt hos Handmade Berlin, men fedt at se (næsten) hele sortimentet.

    SvarSlet