tirsdag, marts 27, 2012

Solskinsstrik

Farvesammensætninger gøres bare bedst i sollys.
Den blå / brun / gule Parrot er vokset i weekenden. Jeg glæder mig til den bliver færdig, når det sandsynligvis bliver mere normalt forårsvejr, og en god ide med et tørklæde til forårsjakken.

Linnea er nået til ærmegabet og mit andet bluseprojekt (Folded) vokser også, så nu er det snart tid at starte på et nye projekt.
Kunsten er så at beslutte om det skal være et Bredbånd, eller en Starling. Svært valg - eller måske en Honey (Isager-fan? ja, det må jeg indrømme). Der er også lige de mange nøgler færøsk garn, der ligger klar.

6 kommentarer:

 1. Din papegøje bliver så smuk i de farver! Jeg glæder mig til at se den færdig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - jeg synes at stribestrik i retstrik er rigtig spændende i øjeblikket og der er herligt mange mønstre at vælge imellem.

   Slet
 2. Der er noget at vælge imellem, og det er gode projekter du foreslår. Din parrot ser spændende ud i de farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Den gule må bære igennem som forårsfarven.

   Slet
 3. Din Parrot ser rigtig fin ud - glæder mig tim at se den færdig ( gætter på at det går tjept nu hvor du er kommet fordi blonden/flæsen).
  Isager fan? Selvfølgelig! Hvordan kan man være andet? I den liste du foreslår e de vist lligemeget hvor du starter - de er alle fede! Måske mere end en af dem?

  SvarSlet
 4. Det gør jeg også, og det sker vist i dag, at Parrot bliver færdig. Nu er der under 90 masker tilbage, så det går stærkt. Der er et par ender til hæftning, men med lidt god musik eller en lydbog er det såmænd ok.
  Og så tror jeg at jeg vil lave en lille, let og lækker Honey, som jeg liiige står og mangler.

  SvarSlet