mandag, marts 19, 2012

Alle de ting, der kan komme i vejen for at strikke

Sidste uge var en travl uge, mest med gode ting, men også med en masse småopgaver, der skal holdes i luften. Heldigvis gribes de fleste af de mange gode folk, jeg arbejder sammen med og vi er kommet til et par vigtige delresultater på projektet.
Bloggen har været nedprioriteret, når jeg så er hjemme om aftenen er det ikke computeren, der trækker mest. Weekenden gik også med almindelige hjemmeaktiviteter (læs rengøring, vask etc.) og ikke mindst aktiviteter i det virkelige liv, i form af en garn-relateret udflugt med Strikkeforskeren. Mere om det senere, når kuppene er blevet fotograferet.
Somme vil mene, at der bruges for meget tid på indkøb af garn i forhold til anvendelsen af garn. Min vurdering af denne sag er, at det kan der være noget om og shoppelysten så må kanaliseres på andet.


Ved siden af det formelle arbejde har vi også haft en koncert, hvor der har været fint besøg i Jive. Vi har hørt Marilyn Mazur Group i et godt fyldt spillested. Dejlig, dejlig aften, med en livekoncert med det allerfineste samspil mellem musikerne på scenen. Kling og klang fra Mazur og en løs svensker med elguitar til at skabe en anden energi og noget larm på en god måde. Faktisk spiller Mazur også nogle særdeles effektive trommesoli, og er meget varieret i sit udtryk fra håndtrommen på lerkrukke til kombineret vokal og tromme/percussion.

Se også her, hvad hun kan drive det til på et helt andet instrument. Desværre ikke med i Jive. Lydmanden var nok også blevet bleg.

4 kommentarer:

 1. Jeg kender godt det der med at bruge mere tid på at købe garn en på at strikke med det. Jeg kan bruge mange timer på at planlægge indkøb, købe garnet, lave lister over mit garn, sætte opskrifter i system, skrive kommentarer og tjekke andre bloggeres sider ud, så af og til kommer strikningen i anden række, men på den anden side, så er det hele jo fiber relateret, så det betyder vel ingenting, bare man har det sjovt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Smil, ja, der er mange hyggelige sideaktiviteter.

   Slet
 2. Det er klart hurtigere at købe garn end at strikke det!
  Man bliver så glad.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige til det skal stuves af vejen, og der er for lidt plads - uha :-)

   Slet