lørdag, januar 08, 2011

Nytår og nulstillet måler

Godt nytår til alle.
Så er strikkemåleren nulstillet - klar til et nyt år. Der er nogle enkelte projekter i 2010 der ikke nåede med på måleren inden nulstillingen på, i mit regneark (man er vel talnørd) nåede jeg til +13 km. På trods af fliden, så er der nu ca. 2½ kg garn mere på matriklen end ved starten af 2010.

Listen over igangværende projekter trænger til at blive opdateret - Angee strømperne er blevet færdige, og til gengæld har jeg sat gang i teststrik af Lykkefantens Gefion, startet på Bagtanker samt et lille Topstykke til ældste niece. Det sidste i den lækreste mørk-turkis udgave af Rasmillas Luksusgarn.

Samlet set er det blevet til
Ni par strømper
Fem småprojekter – huer/handsker
To hæklede småprojekter
En bluse i flerfarvestrik, dog ikke ’rigtig’ fair isle
Fire bluser / trøjer
En kjole
To lace sjaler
Tja – otte større projekter og en masse mindre ting.

I det første år med rok har jeg spundet et par hundrede gram garn på rokken. Den har stået stille et stykke tid, mon ikke den snart skal i gang igen.

Det sidste 2010 projekt kom af pindene 30. december og er her:
Mønster: Angee fra Cookie A - Sock Innovation
Garn: 77 g Arwetta med håndfarvet effekt. Mørk, grøn turkis i bunden, blandet med lysere turkiser, gylden, brun og lidt lilla, til at sætte prikken over iet.
Pind 2,25 bambus, nyligt indkøbt i Loop. 20 cm lange, og det er ikke helt optimalt. Pindetykkelsen er fin til garn med løbelængde på ca. 210 m/50 g - strømperne bliver lidt tættere i glatstrikken.
Hot / not: Et par glimrende og velsiddende strømper, som sidder tilpas tæt. Dejlig bundfarve, de mange farveislæt gør det måske lidt svært at se lacemønsteret.
Alt i alt et par gode forårsstrømper, som er tynde nok til et par almindelige sko (=hot), og derfor er det fint med både farver og mønster.

1 kommentar:

  1. Anonym8:36 PM

    Åh ja, det kan være svært at få lagermåleren til at være negativ, ikk? ;)
    Held og lykke i det nye år!

    SvarSlet