onsdag, november 10, 2010

Årets juletræ?

En mindre bølge af julekorssting har ramt landet. I modsætning til den herskende hobby, her i huset, hvor dog en del strik resulterer i brugbare og anvendelige stykker beklædning, må julekorssting (og andet korssting) siges at være ret lystbetonet. Det er svært at påstå, at verden mangler endnu et broderet juletræ, selv om vi hvert år skal have et nyt juletræ til samlingen.
Det er dog de, der er på lærredet nu, efter at have ligget et par måneder siden jeg købte dette og et broderisæt mere hos Karen Noe. Foreløbig er det blevet til et halvt hjerte. Jeg forventer at blive færdig, .. engang. Det er ikke sikkert, at det bliver i år, og der er heldigvis ikke årstal på mønsteret. Dog satser jeg på at det går bedre med dette trods alt overskuelige projekt end med det kit til et filt-applikeret juletræstæppe, der nu ligger på loftet på ca. 15. år. Det får kommentarer hvert år fra øvrige medlemmer af husstanden.

1 kommentar:

  1. Det er jo en genial ide med et nyt juletræ hvert år. Velkommen i klubben af brodeuser. Strik og syning har en nytteværdi, broderi er kun til pynt, men sjovt og langsommeligt er det. Hvem er designeren?

    SvarSlet